Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 16.05.2024, 20:27

Кушницький ліцей Керецьківської сільської ради

Адреса школи: 90151,Закарпатська область, Хустський район,

 с. Кушниця, вул. Шкільна, 29 E-mail: kyshnica-soh@ukr.net. 

Телефони: (031-44) 73-393 - приймальня

Вас вітає Кушницький ліцей Керецьківської сільської ради
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 81
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Головна » 2015 » Май » 21 » День скорбрти і вшанування пам'яті жертв Великої Вітчизняної війни у Кушницькій ЗОШ
18:00
День скорбрти і вшанування пам'яті жертв Великої Вітчизняної війни у Кушницькій ЗОШ

Вклонімося і мертвим, і живим

День Перемоги - одне з найвизначніших свят для України та для кожного з нас. Воно символізує перемогу добра над злом, майбутнього над минулим, життя над смертю. Цей день єднає людей проти агресії та війни, символізує прагнення до миру і процвітання.

Друга світова війна - одна з найбільших трагедій ХХ століття. Це трагедія не українського, не європейського, а світового масштабу. Війна охопила різні країни, різні континенти, стала автором кривавих сторінок  історії для багатьох народів світу. Але, звичайно, найбільше пережила наша земля і наш народ. Ніколи раніше в своїй історії Україна не  платила за мир таку високу ціну.

Війна забрала життя мільйонів людей, зруйнувала безліч міст і селищ, скалічила безліч людських доль. Немає в Україні людини, яка б цього дня не схилила голову в пам'ять про мільйони загиблих солдат та офіцерів, своїх рідних і близьких. Війна не обійшла стороною жодну оселю, жодну родину. Її гіркий смак відчула кожна людина. 

Саме тому 70-та річниця Перемоги у Великій Вітчизняній війні - одна з найважливіших дат, яка об'єднує народи не лише Європи, а й усього світу.

Саме в  цей день, згідно плану виховної роботи школи, з метою вшанування пам'яті жертв Великої Вітчизняної війни, класним керівником 5 - В класу Кюкало Г. Д., була проведена відкрита виховна година під назвою "Вклонімося і мертвим, і живим". З дитячих вуст лунали  вірші про подвиги воїнів-солдатів, пісні воєнних років,  всі присутні вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання. Наприкінці свята учні поклали квіти до памятника Воїнам-визволителям.  Всі присутні  отримали захоплюючі та незабутні враження.

Зі словами вдячності до учнів звернулася директор школи Белей Г. Д.

 

Ми завжди пам'ятатимемо ціну, яку заплатили наші батьки і діди за те, щоб був мир в Україні, за надану можливість наступним поколінням жити, народжувати і виховувати дітей. Будемо ж гідні ратного і трудового подвигу наших батьків. Зробимо все від нас залежне, щоб розквітав, став красивішим і заможнішим рідний край, щоб, нарешті,  панував мир на нашій землі. Нехай замля радує нас щедрими колосками, а чисте, мирне небо - сонячними, погожими днинами, рясним своєчасним дощем.

Наш земний уклін усім, хто бився на фронтах Великої Вітчизняної, виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто підіймав з руїн і відроджував рідний край. Подвиг ваш -  безсмертний, пам'ять про вас, живих і мертвих, - нетлінна, вдячність народу безмежна.

Зі святом вас, з Днем Перемоги!

 

 

Переглядів: 539 | Додав: Вчитель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Май 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтов - uCoz