Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 16.05.2024, 09:27

Кушницький ліцей Керецьківської сільської ради

Адреса школи: 90151,Закарпатська область, Хустський район,

 с. Кушниця, вул. Шкільна, 29 E-mail: kyshnica-soh@ukr.net. 

Телефони: (031-44) 73-393 - приймальня

Вас вітає Кушницький ліцей Керецьківської сільської ради
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 81
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Головна » 2023 » Март » 23 » Концерт родини Шутко
18:46
Концерт родини Шутко

Музика — мова сердець, яка несе любов. Без музики життя було би помилкою. Музика — джерело радості мудрих людей. Нема потрібнішого для народу мистецтва, ніж музика...
Сьогодні 22 березня у стінах Кушницького ЗЗСО І-ІІІ ступенів зібралися поціновувачі музичного мистецтва - тут відбувалася феєрична віртуозна музична подія - концерт  неперевершеної родини Шутко! Четверо надзвичайно позитивних віртуозів зі світовим ім'ям вирішили зробити тур маленькими містечками і селами Закарпаття для популяризації музичного мистецтва та підтримки Збройних Сил України, адже 30% від виручених коштів було віддано для потреб наших військових. 
Весело спілкуючись із присутніми в залі концертну програму вів Остап Шутко - батько трьох синів- музикантів. Він концертує у багатьох країнах світу, зокрема в Іспанії, Італії, Німеччині, Польщі, Швейцарії, Франції, Австрії, Англії тощо. Остап Шутко відомий широкому загалу через записи на радіо, телебаченні,  суддівство  на міжнародних музичних конкурсах. 
Один із синів  Остапа Івановича Роман Шутко - віртуоз піаніст. Його у юні двадцять років у музичних колах називають сучасним Ф.Лістом, адже хлопець не тільки майстерно виконує твори відомих класиків фортепіанної музики, але й сам пише її та випустив 2 диски зі своїми композиціями.
Ще один талановитий син Назар Шутко - сьогодні видатний скрипаль-віртуоз. Саме він продовжив справу своєї відомої на увесь світ бабусі Лідії Шутко та батька. Уже в цьому юному віці світ визнає, що Назар перевершує батька в майстерності. На маленькій сільській сцені у його виконанні прозвучав один із найважчих музичних творів, написаних для скрипки. Небагато у світі скрипалів беруться його виконувати.
Сюрпризом для усіх став номер від віолончеліста Андрія Шутко, який у свої 13 років майстерно повторює успіх своєї мами - всесвітньо відомої віолончелістки Ольги Шутко. 
Легкість та позитивний настрій швидко передалися від музикантів до глядачів. Захоплення, шквал емоцій і щастя від можливості доторкнутися до великого мистецтва переповнювали кожного. 
      Велика вдячність директору Кушницького ЗЗСО Сньозик Яні Іванівній за теплий прийом та організаційну частину та директору Кушницької школи мистецтв Поп Марії Петрівні за організацію заходу, що порадував серця маленьких діточок та відкрив маленьку казку світу музичного мистецтва
Чекаємо із нетерпінням наступного візиту неперевершеної родини Шутко в нашу громаду. 
Працюємо заради майбутнього!

Переглядів: 62 | Додав: Вчитель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Март 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтов - uCoz