Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСреда, 15.05.2024, 05:54

Кушницький ліцей Керецьківської сільської ради

Адреса школи: 90151,Закарпатська область, Хустський район,

 с. Кушниця, вул. Шкільна, 29 E-mail: kyshnica-soh@ukr.net. 

Телефони: (031-44) 73-393 - приймальня

Вас вітає Кушницький ліцей Керецьківської сільської ради
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 81
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Головна » 2023 » Май » 16 » Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра "Сокіл"( «Джура»)
22:13
Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра "Сокіл"( «Джура»)

 В організації виховної роботи патріотичне виховання молоді громади є пріоритетним. Водночас одним із важливих завдань для освітян є готовність дітей до самореалізації в основних сферах життя суспільства. 

       Учні 7-11 класів нашого закладу прийняли участь у Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі"Сокіл"( «Джура»), яка є базовою основою для організації комплексної системи національо-патріотичнного виховання учнівської молоді.

      Протягом двох днів юні джури громади зібралися разом, щоб продемонструвати свої вміння на різноманітних етапах гри "Джура".

        11 травня привітно відчинив свої двері для 80 учасників Березниківський ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Офіційно відкрили гру голова Керецьківської громади Михайло Мушка ,  заступник сільського голови Мирослав Бучмей , начальник відділу освіти Ганна Остолош , старший лейтенант Першого відділу Хустського РТЦК та СП Михайло Стадник. 

         Учні показували свої вміння зі стройової підготовки на етапі "Впоряд", представляли рої  в конкурсі "Ватра", намагалися набрати якомога більше очок під час стрільби зі зброї, відповідали на питання із історії козацтва на етапі "Відун". 

        Неймовірно захопливими стали для всіх учасників майстер-класи від військових, демобілізованих із фронту. Як правильно поводитися зі зброєю, збирати автомат та пістолет, як вправно надати першу домедичну допомогу - все це дізнавалися діти із уст практиків: солдатів 128 гірсько-штурмовох бригади та бойового медика. Діти із нетерпінням чекали своєї черги спробувати одягти бронежилет і каску, потримати в руках справжню зброю, оглянути бойову аптечку, поспілкуватися із військовими.

       Кожна із команд презентувала роботу рою протягом року в конкурсі "Добре діло". Цікавим став конкурс-сюрприз, під час якого всі представники закладу освіти, включаючи директора та заступників, мали виконати патріотичний флешмоб. 

         12 травня юні джурівці зібралися в урочищі Гора села Керецьки. Команди пройшли смугу перешкод під час крос-походу, змагалися у перетягуванні линви,  метанні гранати на дальність. Цікавим заняттям для дітей було приготування їжі в польових умовах. Справжній козацький куліш приготували джури роїв "Патріоти" та "Соколи" Кушницького ЗЗСО І-ІІІ ступенів, "Патріоти" та "Боржавські козаки " Керецьківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів зварили закарпатський токан, "Боржавські соколята" та "Березницька фаланга " Березниківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів приготували запашний козацький борщ, "Верховинське братство " та "Ватра" Лисичівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів пригощали присутніх традиційною українською соломахою. 

          Протягом двох насичених днів всі отримали чимало позитивних емоцій, підсилили власне почуття національної гордості, патріотизму, поваги до історичного минулого та духовних цінностей народу. Кожен із учасників розумів власну  відповідальність перед командою та рідною школою, тому намагався бути максимально організованим, чітко виконував поставлені задачі. 

         За результатами середня та старша команди Лисичівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів - рої "Верховинське братство " та "Ватра" вибороли право представляти громаду на районному етапі гри. 

          Всі рої, які взяли участь у грі та стали кращими на кожному етапі, були нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту, культури і туризму Керецьківської сільської ради. 

         Кожен рій за ініціативи відділу освіти отримав у подарунок футболки із символікою гри. 
        
        Переможців у загальнокомандному заліку нагороджено грамотами, медалями та за сприяння голови громади Михайла Мушки цінними подарунками: за І та ІІ місце рої отримали чотиримісні туристичні палатки, за ІІІ місце - похідні каримати, за ІV місце  - гру дарц та компаси. 

       Щиро дякуємо колективам закладів освіти за активну роботу із молоддю в напрямку військово-патріотичного виховання та значні зусилля, докладені під час підготовки до гри. 

       Гордо стоїмо на освітньому фронті, вклоняючись силі та мужності захисників зі ЗСУ! У єдності наша сила та ПЕРЕМОГА!

Переглядів: 57 | Додав: Вчитель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Май 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтов - uCoz