Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 16.05.2024, 18:58

Кушницький ліцей Керецьківської сільської ради

Адреса школи: 90151,Закарпатська область, Хустський район,

 с. Кушниця, вул. Шкільна, 29 E-mail: kyshnica-soh@ukr.net. 

Телефони: (031-44) 73-393 - приймальня

Вас вітає Кушницький ліцей Керецьківської сільської ради
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 81
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Головна » 2015 » Июнь » 7 » Випускний вечір у Кушницькій ЗОШ
17:09
Випускний вечір у Кушницькій ЗОШ

 Випускний вечір - 2015

3 червня цього року подвір'я ношої школи переливалося барвами квітів, святкового вбрання, добрих і щирих посмішок.Уся шкільна родина зібралася на традиційне свято випускного вечора. В цей день юні хлопці і дівчата раділи закінченню школи, але дещо й сумували, бо настала мить розставання з учителями, класним керівником, друзями.

Випускний вечір - звичайно, найперша і найяскравіша подія юності. Позаду одинадцять довгих років навчання у школі, попереду - нові можливості, нові труднощі і нове, уже доросле, життя.

Старшокласниці у надзвичайно красивих вечірніх сукнях, раптово стали такими прекрасними, миттєво подорослішавши юнаки у строгих костюмах і смокінгах, батьки, зі сльозами на очах, проводжаючі своїх дітей у "велике плавання", зворушені вчителі... Все це прощальний випускний вечір.

За традицією, випускників прийшли привітати і представники місцевої влади.

Директор школи Белей Г. Д. сказала слова привітання:"Ви вступаєте в нове життя не менш важливе, але більш відповідальне. Деякі з вас стануть у ряди трудових колективів, більшість із вас продовжить своє навчання у вищих навчальних закладах. Країна отримає великий резерв юної енергії, робочих рук, юних талантів. Та де б ви не були, я вірю в те, що ви не заплямуєте честь і гідність нашої школи, що ви будете чесними і відповідальними громадянинами нашої країни, що ваші знання будуть потрібні не тільки вам, а і нашій країні."

     

Отримуючи свої атестати і нагороди, випускники швиденько поверталися до своїх однокласників. Здавалося, що ще не встигнувши розстатися, вони вже сумували один за одним. А потім одинадцятикласники плили у прощальному вальсі, в якому поринули у спогади, мрії, сподівання, відчули радість, смуток та світлу печаль...

Хвилюючим цей день був не лише у випускників. Не менше хвилювалися і їхні батьки. Відчували, як шалено б'ється серце, а то зовсім десь зникав його стукіт, бо у вирій життя полетять їх пташенята.

А потім світанкова зоря покликалаїх у незвідані далі, різнобарв'я життя, для праці та радості.

Звичайно, жоден випускнй вечір не проходить без сліз - це сльози радості і смутку. Щастя, що діти подорослішали, і сум за пройшовшим дитинством. До школи прийдуть нові діти. І вона, як турботлива мати, буде виховувати їх, навчати, наставляти і випускати в життя.

Закінчення школи - це перший важкий етап в житті вчорашніх школярів, попереду у них вступ до ВУЗів і безліч планів, які потрібно реалізувати.

Дорогі випускники! Запам'ятайте себе такими молодими, гарними, романтичними, з іскорками довіри до життя, надії на сповнення всіх мрій і сподівань. І, якщо у дорослому житті у вас траплятимуться хвилини відчаю і розлуки, якщо доля буде несправедливою до вас, якщо зустрінуться на вашому шляху лихі люди, згадайте оце свято, своїх друзів дитинства і вам стане легше, ви відчуєте себе не такими самотніми.

Не забувайте, що навчалися ви для того, щоб розум і серце віддати людям. Не заплямуйте доброго імені свого роду, честь своєї школи, котра дала вам путівку в життя.

Щасливої життєвої дороги, дорогі випускники!

 

 

Переглядів: 545 | Додав: Вчитель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Июнь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтов - uCoz