Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСреда, 15.05.2024, 06:21

Кушницький ліцей Керецьківської сільської ради

Адреса школи: 90151,Закарпатська область, Хустський район,

 с. Кушниця, вул. Шкільна, 29 E-mail: kyshnica-soh@ukr.net. 

Телефони: (031-44) 73-393 - приймальня

Вас вітає Кушницький ліцей Керецьківської сільської ради
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 81
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Головна » 2023 » Декабрь » 27

Продовжується співпраця Кушницького ліцею та Закарпатської обласної організації Товариства Червоного Хреста України. 

Наступний етап - пожежна безпека закладу освіти! 

Під час реалізації проєкту продовжилася  активна співпраця Товариства та австрійських партнерів. 

У результаті матеріальна база ліцею поповнилася тридцятьма вогнегасниками, аптечками, прот пожежними спецзасобами та системою електронних вказівників. 

Новорічним подарунком для дітей став новенький тенісний стіл, настільні ігри й спортінвентар. 

Щиро дякуємо Закарпатській обласній організація Товариства Червоного Хреста за співпрацю із Керецьківським сільським головою Михайлом Мушкою, керівником  Кушницького ліцею Яною Сньозик та підтримку молоді!! 

Продовжуємо працювати заради майбутнього!!! Віримо в швидку ПЕРЕМОГУ!!! 

Яна Сньозик 
Кушницький  ліцей 
Михайло Мушка

... Читать дальше »

Просмотров: 44 | Добавил: Вчитель | Дата: 27.12.2023 | Комментарии (0)

Керецьківською громадою пройшли парадом Миколайчики!!! Акція організована Михайлом Штефаньо задля підтримки ЗСУ - усі охочі могли задонатити на дрони в скриньку Миколайчиків. 

Активні діти-волонтери Миколайчики щиро пригощали всіх солодощами та мандаринками, а також захоплено колядували та вінчували! 

Дякуємо Івану Терпаю за теплі слова вітання для жителів громади, а також за те, що довіз Миколайчиків до нашої громади! 

Із колядою діти побували в старостаті с. Кушниця, Кушницькому ліцеї, де зустрілися із місцевим бетлегемом, 

Низький уклін кожному, хто долучився до збору коштів під час акції, а також тим, хто задонатив на волонтерський рахунок, зокрема Яні Матяш ! 

 

У єдності наша сила! Разом йдемо до ПЕРЕМОГИ!!!

... Читать дальше »

Просмотров: 46 | Добавил: Вчитель | Дата: 27.12.2023 | Комментарии (0)

19 грудня до наших дітей завітав Святий Миколай, майже всі учні просили про Мир в Україні. Щиро будемо молитися Святому Миколаю, щоб приніс у кожну домівку добро та злагоду, нашим хлопцям на фронті - мужності та сили здолати ворога, а Україні МИР, процвітання та ПЕРЕМОГУ

... Читать дальше »

Просмотров: 42 | Добавил: Вчитель | Дата: 27.12.2023 | Комментарии (0)

Передріздвяний настрій нам сьогодні подарували девʼятикласники, підготувавши чудову композиційну виставу «Кушницька коляда». Наші традиції унікальні , чудові та неперевершені . Класні керівники - Ганна Іванівна Барна та Наталія Юріївна Мателега разом з учителькою музичного мистецтва -Наталією Василівною Губаль, готуючи виступ дітей , талановито поєднали коляди в минулому та сучасність. 
   Приємною несподіванкою для всіх присутніх став хід миколайчиків, які завітали до нашого ліцею з подаруночками для дітлахів та заколядували разом з нашими учнями. 
    Сподіваємося , що всім присутнім наше дійство принесло величезне задоволення. А цьогорічна колядка принесе довгоочікуваний МИР нашій Україні. Памʼятаємо минуле, пишаємося сьогоденням та щиро дякуємо нашим ЗСУ за можливість поколядувати.

... Читать дальше »

Просмотров: 36 | Добавил: Вчитель | Дата: 27.12.2023 | Комментарии (0)

В Україні щорічно проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Славні традиції проведення Тижня було започатковано ще в далекому 1944 році. У всі часи велика увага приділялася дитячій книзі, яка несла святе слово дітям - майбутнім творцям, винахідникам, вченим.
    Сьогодні учні нашого ліцею підвели підсумки Тижня, провівши виховний захід :« Бібліотека - храм науки». Родзинкою заходу стали подаровані нашому ліцею  дитячі книги про видатних українців - людей ,  які творили історію нашого народу, енциклопедії, цікаві сучасні казки, та книги із серії  «Моя улюблена класика».
    Спонсорами стали : підприємець нашого села Владислав Остолош та пані Ганна Остолош. Щиро дякуємо за приємний подарунок.  Сподіваємося, що  для наших дітей ці книги стануть вірними друзями і хорошими порадниками.

https://www.facebook.com/reel/10 ... Читать дальше »

Просмотров: 37 | Добавил: Вчитель | Дата: 27.12.2023 | Комментарии (0)

6 грудня в нашому ліцеї відбувся благодійний концерт  на честь воїнів ЗСУ . Всі учасники - ліцеїсти підготували для свята надзвичайно патріотичні пісні. Кожна композиція була проникнута духом перемоги та вдячності  нашим воїнам , що захищають наше сьогодення. 
   Дирекція ліцею щиро дякує усім небайдужим жителям села Кушниця: батькам, класним керівникам , вихователям ГПД за сприяння та проведення цього свята. 
Лише в єдності наша сила!!! Дякуємо нашим Збройним Силам за можливість жити у вільній , незалежній країні. Зі святом наші ГЕРОЇ. Слава Україні!!!

... Читать дальше »

Просмотров: 34 | Добавил: Вчитель | Дата: 27.12.2023 | Комментарии (0)

Форма входу
Пошук
Календар
«  Декабрь 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтов - uCoz